Nadat je jouw Google Shopping campagne via EasyAds hebt aangemaakt, is het ook mogelijk om dit vervolgens te bewerken. Door middel van de onderstaande stappen leggen wij graag uit hoe je de Google Shopping campagne kunt wijzigen:

1. Log in op EasyAds en ga naar het Dashboard.

2. Klik vervolgens bij het hoofdmenu van het Dashboard op ‘Google Ads’.

3. Klik bij ‘Instellingen’ op ‘Campagne bewerken’ om de Google Shopping campagne aan te passen.

Op dit moment kun je de instellingen wijzigen. Denk hierbij aan het budget en de strategie, maar ook de geavanceerde instellingen, zoals de targeting en de product selectie van je Google Shopping campagne.

Merk je toch dat je weinig ervaring hebt met Google Shopping of weinig tijd er voor kan vrij maken. Dan is het ook mogelijk Google Shopping uit te besteden aan EasyAds. Via ons Google Shopping campagnebeheer, onderhouden, beheren en optimaliseren onze SEA-specialisten jouw Google Shopping campagne(s).

Heb je vragen of kunnen wij ergens mee helpen? Neem dan contact met ons op of lees hier hoe we je kunnen helpen met de overige vragen.