Door middel van de volgende stappen leggen wij graag uit hoe jij je producten kan beheren op de gekoppelde verkoopkanalen. In dit stuk gaan wij concreet in hoe je jouw producten in het algemeen kunt plaatsen en pauzeren via het Dashboard van EasyAds. 

1. Log in op EasyAds en ga naar het Dashboard. Op deze manier kunnen we starten met het beheren van je producten op EasyAds.

 

2. Filter vervolgens op het verkoopkanaal waar jij graag de status van de producten zou willen aanpassen.

 

3. Om nieuwe producten live te zetten op het gewenste verkoopkanaal kun je filteren op de status ‘Geïmporteerd’. Om vervolgens deze producten te plaatsen klik je op het ‘Wolk’ icon en klik vervolgens op ‘Plaatsen’. 

 


4. Om gepauzeerde producten te plaatsen is het mogelijk om te filteren op ‘Gepauzeerd’. Om deze gepauzeerde producten live te zetten is het mogelijk om op het ‘Pauze’ icon te klikken. Klik vervolgens op ‘Plaatsen’


5. Om producten te pauzeren is het mogelijk om te filteren op de status ‘Actief’. Klik daarna op het ‘Actief’ icon. Daarna kun je klikken op ‘Pauzeren’. Hierdoor staat het product voorlopig niet meer live op het verkoopkanaal.


Al met al kun je dus op deze manieren jouw producten te beheren op de gekoppelde verkoopkanalen

 

Heb je vragen of kunnen wij ergens mee helpen? Neem dan contact met ons op of lees hier hoe we je kunnen helpen met de overige vragen