Het is mogelijk door middel van de onderstaande stappen om je vindbaarheid te vergroten op de verkoopkanalen 2ehands.be en 2ememain.be. Let er wel op dat de producten geplaatst zijn op deze kanalen. Om een boost te geven in de vindbaarheid van je producten kun je de CPC’s van je producten verhogen. Wij leggen graag uit hoe je deze CPC’s kunt aanpassen via EasyAds. 

 

1. Log in op EasyAds en ga naar het Dashboard. Hierdoor kunnen we beginnen met het boosten van de vindbaarheid van je producten op 2ehands.be en 2ememain.be. 

 

2. Filter op het kanaal 2ehands.be of 2ememain.be door te klikken op de optie ‘Filter op kanaal’

 

3. Het is vervolgens mogelijk om in bulk of op product niveau de CPC’s aan te passen voor op 2ehands.be en 2ememain.be. Om op product niveau je CPC aan te passen kun je klikken op het volgende icon: 

 

4. Er opent zich nu een nieuw venster waar je de gewenste CPC voor het product kunt ingeven. Ook zie je op welke pagina je product op dit moment op 2ehands.be of 2ememain.be staat en op welke CPC je de CPC moet zetten om op pagina 1 te staan.  

 

5. Zoals in stap 3 aangegeven kun je ook in bulk de CPC’s van je producten op 2ehands.be en 2ememain.be wijzigen. Hierbij is het belangrijk dat je klikt op de meest linker box op de donkerblauwe filtering. 

6. Vervolgens opent zich er een klein pop-up waar je op ‘Actie’ kunt klikken. Hierdoor krijg je de keuze om het budget te wijzigen voor de geselecteerde producten op 2ehands.be of 2ememain.be. Deze aanpassingen kun je doorvoeren door op ‘Budget aanpassen’ te klikken. Er opent zich nu een nieuw venster waar je de gewenste CPC voor je producten kunt invullen. 

 

7. Uiteindelijk zorgt een hogere CPC er voor dat je beter vindbaar bent. Het verlagen van de CPC heeft als gevolg dat je minder prominent aanwezig bent op 2ehands.be en 2ememain.be. 

 

Heb je nog geen/weinig ervaring met het optimaliseren van de vindbaarheid op een Marketplace? Dan is het ook mogelijk om EasyAds je producten op 2ehands.be en/of 2ememain.be te laten beheren en optimaliseren. Hierdoor krijg je uiteindelijk een boost in het aantal conversies vanuit 2ehands.be en 2ememain.be. 

 

Heb je vragen of kunnen wij ergens mee helpen? Neem dan contact met ons op of lees hier hoe we je kunnen helpen met de overige vragen.