Via de onderstaande stappen kun je de vindbaarheid vergroten op het verkoopkanaal Marktplaats Admarkt via EasyAds. Let er wel op dat de producten geplaatst zijn op Marktplaats Admarkt. Om de zichtbaarheid van je producten vergoten, is het mogelijk om de CPC van een product omhoog te schroeven. Wij leggen graag uit hoe je de CPC’s kunt aanpassen.

1. Log in op EasyAds en ga naar het Dashboard. Hierdoor kunnen we beginnen met het boosten van de vindbaarheid van je producten op Marktplaats Admarkt.

2. Filter op het kanaal Marktplaats door te klikken op de optie ‘Filter op kanaal’

3. Vervolgens kun je op product niveau en in bulk de CPC’s aanpassen op Marktplaats Admarkt. Om op product niveau je CPC aan te passen kun je klikken op het volgende icon:

4. Er opent zich nu een nieuw venster waar je de gewenste CPC voor het product kunt ingeven. Daarnaast zie je op welke pagina je product op Marktplaats Admarkt nu staat en op welke CPC je de CPC zou moeten zetten om op pagina 1 te staan.

5. Het is ook mogelijk om in bulk de CPC’s van je producten op Marktplaats Amarkt aan te passen. Hierbij is het van belang dat je klikt op de meest linker box op de donkerblauwe filtering.

6. Vervolgens is het mogelijk om op ‘Actie’ te klikken waardoor je de keuze krijgt om het budget aan te passen voor de producten op Marktplaats Admarkt door op ‘Budget aanpassen’ te klikken. Er opent zich nu een nieuw venster waar je de gewenste CPC voor al je producten kunt invullen.

7. Uiteindelijk zorgt een hogere CPC er voor dat je beter zichbaar bent. Het verlagen van de CPC heeft als gevolg dat je minder prominent aanwezig bent op Marktplaats Admarkt.

Heb je nog geen/weinig ervaring met het optimaliseren van de vindbaarheid op een Marketplace? Dan is het ook mogelijk om EasyAds je producten op Marktplaats Admarkt te laten beheren en optimaliseren. Op deze manier krijg je uiteindelijk een boost in het aantal conversies vanuit Marktplaats Admarkt. Lees hier meer over het Marktplaats Admarkt campagnebeheer.

Heb je vragen of kunnen wij ergens mee helpen? Neem dan contact met ons op of lees hier hoe we je kunnen helpen met de overige vragen.