Door middel van de onderstaande informatie is het mogelijk om je binnenkomende orders in EasyAds in te zien. Let wel op, hier is een orderkoppeling met de gekoppelde verkoopkanalen een vereiste.

1. Log in op EasyAds en ga naar het Dashboard.

2. Klik vervolgens bij het hoofdmenu van het Dashboard op ‘Orders’

3. In dit menu kun je per verkoopkanaal de inkomende orders inzien door te klikken op ‘Filter op kanaal’. Daarnaast kun je via het filteren op status, gemakkelijk je gesloten open en geannuleerde inzien.

Zou je nou ook graag een orderkoppeling willen? Neem dan contact op met EasyAds. Het voordeel is dat de orders dan automatisch in je webshop terecht komen. Hierdoor hoef je niet steeds apart je orders af te handelen op de Marketplace zelf.

Heb je vragen of kunnen wij ergens mee helpen? Neem dan contact met ons op of lees hier hoe we je kunnen helpen met de overige vragen.