Via de de onderstaande stappen is het mogelijk een koppeling te maken tussen bol.com en je EasyAds account:

1. Log in op je EasyAds account en ga vervolgens naar Verkoopkanalen.

2. Ga naar het verkoopkanaal van bol.com en klik op ‘Koppelen’. Op deze manier kunnen we starten met het koppelen van je bol.com verkoopaccount en EasyAds.

3. Er opent zich een nieuwe pop-up. Hier kun je inloggen met je bol.com verkoopaccount.

4. Bol.com vraagt vervolgens of het is toegestaan om producten vanuit je EasyAds dashboard te plaatsen op je bol.com verkoopaccount.

5. Als je toestemming hebt gegeven om producten vanuit EasyAds te plaatsen naar bol.com, dan is de koppeling met dit verkoopkanaal voltooid. Vanaf nu kun je producten plaatsen op bol.com. Lees hier hoe je de producten kunt plaatsen op bol.com.

Heb je vragen of kunnen wij ergens mee helpen? Neem dan contact met ons op of lees hier hoe we je kunnen helpen met de overige vragen.