Wil je jouw Magento webshop koppelen met EasyAds? Lees in dit artikel hoe je deze koppeling kunt maken. Hierdoor kunnen wij vervolgens je producten importeren uit je webshop.

1. Log in op EasyAds en klik op Imports en vervolgens kun je klikken op Koppelen’, om zo de koppeling met Magento en EasyAds te starten.

2. Vervolgens opent er zich een pop-up. Ga naar deze pop-up en klik op ‘Download package’.

3. Log in op Magento en ga naar 'Systeem – Magento Connect Manager’ en installeer de gedownloade package.

4. Ga in Magento naar ‘System – Configuration’ en klik op ‘Koppeling instellingen’ onder ‘EasyAds’.

5. Klik op ‘Verbinding verbroken, klik om verbinding te maken’. Om de koppeling met Magento en EasyAds te maken. Op die manier kan EasyAds producten importeren vanuit je Magento shop. Daarnaast is het ook mogelijk dat we via een orderkoppeling automatisch orders voor je aanmaken die je uit je verkoopkanalen realiseert. Hierdoor hoef je jouw bestellingen niet meer af te ronden op de Marketplace(s) zelf.

6. Klik op ‘Koppelen en nieuw account registreren’ wanneer je nog geen account bij EasyAds hebt. Als je al wel een EasyAds account hebt, klik dan op ‘Inloggen met bestaand EasyAds account’.

7. Je Magento shop wordt nu gekoppeld met je EasyAds account. Wij gaan nu aan de slag met de set-up van je account en nemen contact met je op om je wensen te bespreken. Zo horen we graag van je op welke verkoopkanalen je jouw producten zou willen plaatsen.

Heb je vragen of kunnen wij ergens mee helpen? Neem dan contact met ons op of lees hier hoe we je kunnen helpen met de overige vragen.