Wil je jouw CCV webshop koppelen met EasyAds? Lees in dit artikel hoe je deze koppeling kunt maken. Hierdoor kunnen wij vervolgens de producten importeren uit je webshop.

1. Ga naar de App store van CCV shop en zoek ‘EasyAds’ op. Selecteer de EasyAds app en klik op 'Installeren'. Na het installeren kunnen we de CCV Shop webshop koppelen met EasyAds.

2. Door op ‘Volgende‘ te klikken geef je EasyAds de benodigde rechten om je producten uit te lezen. Hierdoor kunnen wij de producten importeren uit je webshop. Daarnaast zou het via deze koppeling ook mogelijk zijn om orders automatisch aan te maken, mocht je ook gebruik willen maken van de orderkoppeling van EasyAds.

3. Klik op ‘Koppelen en nieuw account registreren’ wanneer je nog geen account bij EasyAds hebt, of log in met je bestaande EasyAds account.

4. Je CCV Shop wordt nu gekoppeld met je EasyAds account. Wij gaan nu aan de slag met de set-up van je account en nemen contact met je op om je wensen te bespreken. Zo horen we graag van je op welke verkoopkanalen je jouw producten zou willen plaatsen.

Heb je vragen of kunnen wij ergens mee helpen? Klik hier om nog meer antwoorden te vinden. Of neem contact op, dan helpen wij je ook graag verder.