Wil je jouw Lightspeed webshop koppelen met EasyAds? Lees in dit artikel hoe je deze koppeling kunt maken. Hierdoor kunnen wij vervolgens je producten importeren uit je webshop.

1. Ga naar de App store van Lightspeed en zoek ‘EasyAds’ op. Selecteer de EasyAds app en klik op installeren. Op deze manier kunnen we beginnen met het koppelen van je Lightspeed shop en EasyAds.

2. Vervolgens kun je op ‘Goedkeuren’ klikken. Dan geef je EasyAds de rechten om je producten uit Lightspeed uit te lezen. Vanuit hier kunnen wij dus je producten importeren vanuit Lightspeed. Daarnaast geef je ons de rechten om orders aan te maken, in het geval dat je gebruik wil maken van de orderkoppeling van EasyAds.

3. Klik op ‘Koppelen en nieuw account registreren’ wanneer je nog geen account bij EasyAds hebt. Als je wel een EasyAds account hebt, klik dan op ‘Inloggen met bestaand EasyAds account’.

4. Je Lightspeed shop wordt nu gekoppeld met je EasyAds account. Wij gaan nu aan de slag met de set-up van je account en nemen contact met je op om je wensen te bespreken. Zo horen we graag van je op welke verkoopkanalen je jouw producten zou willen plaatsen.

Heb je vragen of kunnen wij ergens mee helpen? Neem dan contact met ons op of lees hier hoe we je kunnen helpen met de overige vragen