We zijn blij om te horen dat je graag gebruik wil blijven maken van EasyAds. Na de omzetting van je Trial account is het namelijk mogelijk om te kiezen uit meerdere verkoopkanalen. Je zou je Trial account op 2 manieren naar een live account kunnen omzetten:

1. Je kunt inloggen in het je account en vervolgens klikken op ‘Mijn account’. Vervolgens is het mogelijk hier het gewenste account te kiezen. Dit doe je door op het accounttype te klikken. Na het accepteren van de voorwaarden kun je jouw account aanpassen.

2. Ook kun je altijd contact met EasyAds opnemen om jouw Trial account om te zetten naar een live account. Dit kan door een mail sturen naar support@easyads.eu of door te bellen naar 088 4800 800 (NL) of 078 480 508 (BE). Dan zullen wij de aanpassing rond maken voor je.

Heb je vragen of kunnen wij ergens mee helpen? Neem dan contact met ons op of lees hier hoe we je kunnen helpen met de overige vragen.